FAQ
   manual.pipni.cz > Registrace  |  Vyhledávání  |  Problémy?

Přechod k PIPNI, s registrací nové domény - postup
Registrace hostingu na PIPNI s registrací domény je velice jednoduchý proces a sestává se z méně než 10 kroků.



1. Na www.pipni.cz nejprve napište jméno domény, které požadujete, tak jak je vidět na obrázku. Jakmile vyberete koncovku, automaticky dojde k otestování volnosti domény.




2. Poté Vám naskočí, jestli je doména volná. Pokud ano, klikněte na "Dále", jinak musíte vybrat jiné jméno (a stiskem "Ověřit" opět zkusit dostupnost).




3. Na této obrazovce vyplníte na jak dlouho chcete doménu objednat, na jak dlouho a jaký hosting a v jaké měně budete platit. Můžete ještě ovlivnit fakturační a korespondenční adresu.




4. V další fázi vyplníte informace o osobě, která hosting resp. doménu objednává. Tyto údaje musí být vyplněny pravdivě, jinak Vám nebude služba aktivována. Do políčka E-mail, vložíte existující e-mail (můžete později změnit), neboť sem Vám přijdou později informace (hesla, atp.).




5. Zde pouze vyplňte, pokud chcete říci něco adminům, či máte speciální přání (toto neslouží na technické dotazy ani na dotazy k hostingu). Pokud souhlasíte s podmínkami hostingu (nutné pro další pokračování) zatrhněte příslušné políčko.




6. Jakmile je objednávka úspěšně ukončena, zobrazí se Vám stránka jako na obrázku. Zároveň Vám přijde e-mail se všemi důležitými informacemi o Vašem hostingu a doméně např. hesla a údaje pro platby.




Doporučuji ohledně otázek domén prohlédnout manual.pipni.cz > Domény.
Celkový počet rad: 141
Created by PIPNI
Powered by Firebird