FAQ
   manual.pipni.cz > Registrace  |  Vyhledávání  |  Problémy?

Jak přejít z FREE na placený? - postup
Přechod na placený hosting je velice jednoduchý. Celý postup je popsán níže.
Pozn.: Fyzické přesunutí je provedeno až v okamžiku, kdy se platba objeví u nás v systému. Doporučuji také přečíst tento text o přesunu.



1. Na www.pipni.cz vyberte v menu Webhosting > "Převod na placený".




2. Nyní stačí většinou pouze vyplnit doménu (která musí být samozřejmě hostována na PIPNI) a zároveň vybrat program podle Vašich požadavků.
Pokud však chcete mít jinou Korespondenční adresu, vyberte, prosím, příslušnou volbu.




3. V další fázi vyplníte informace o osobě nebo firmě, která hosting objednává. Na tuto osobu resp. firmu bude vystavena faktura. Tyto údaje musí být vyplněny pravdivě, jinak Vám nebude služba aktivována. Do políčka E-mail, vložíte existující e-mail, neboť sem Vám přijdou později informace jako např. faktura v PDF.
Je vhodné také upozornit, že pokud chcete papírový doklad resp. smlouvu, je nutné požádat mailem.




4. Zde pouze vyplňte, pokud chcete říci něco adminům, či máte speciální přání (toto neslouží na technické dotazy ani na dotazy k hostingu). Pokud souhlasíte s podmínkami hostingu (nutné pro další pokračování) zatrhněte příslušné políčko.




5. Jakmile je objednávka úspěšně ukončena, zobrazí se Vám stránka jako na obrázku. Zároveň Vám přijde e-mail se všemi důležitými informacemi o Vašem novém hostingu, včetně např. faktury v PDF.


Celkový počet rad: 141
Created by PIPNI
Powered by Firebird