FAQ
   manual.pipni.cz > Registrace  |  Vyhledávání  |  Problémy?

Přechod k PIPNI, když už mám doménu - postup
Registrace hostingu na PIPNI je velice jednoduchá a sestává se z méně než 10 kroků.



1. Nejprve je nutné se zaregistrovat pro hosting. Doménu můžete zadat přímo do políčka na hlavní stránce, nebo výběrem Webhosting > Registrace a zadáním domény, jak vidíte na obrázku. Oba způsoby jsou rovnocenné.
Důležité je také všimnout si v popisu, že je nutné požádat registrátora o změnu DNS serverů (nameserverů) na ns.pipni.cz, ns2.pipni.cz, ns3.pipni.cz.




2. Poté Vám naskočí, že doména je již obsazená. To je v pořádku. Klikněte na tlačítko "Dále".




3. Na další stránce si vyberete parametry pro Váš hosting. Většinou se stačí zaměřit na políčko "Program", kde vyberte, jaký typ si přejete. Pokračujte kliknutím na "Dále".
Ještě jednou upozorňuji, že je nutné požádat registrátora o změnu DNS serverů (nameserverů) na ns.pipni.cz, ns2.pipni.cz, ns3.pipni.cz.




4. V další fázi vyplníte informace o osobě, která hosting objednává. Tyto údaje musí být vyplněny pravdivě, jinak Vám nebude služba aktivována. Do políčka E-mail, vložíte existující e-mail (můžete později změnit), neboť sem Vám přijdou později informace (hesla, atp.).




5. Zde pouze vyplňte, pokud chcete říci něco adminům, či máte speciální přání (toto neslouží na technické dotazy ani na dotazy k hostingu). Pokud souhlasíte s podmínkami hostingu (nutné pro další pokračování) zatrhněte příslušné políčko.




6. Jakmile je objednávka úspěšně ukončena, zobrazí se Vám stránka jako na obrázku. Zároveň Vám přijde e-mail se všemi důležitými informacemi o Vašem hostingu, včetně hesel.



Celkový počet rad: 141
Created by PIPNI
Powered by Firebird